P&O Ontwikkeling - Opleiding en Training
   
 

Introduceren van nieuwe instrumenten alleen, leidt veelal niet tot betere resultaten. Het is van belang dat u uw leidinggevenden goed voorbereidt op nieuwe taken of op het gebruik van een nieuw instrument. Het aanleren van de noodzakelijke vaardigheden vergroot de effectiviteit in het functioneren. Daarnaast motiveren onze opleidingen uw leidinggevenden en stimuleren hen om daadwerkelijk het maximale rendement uit het onderwerp van training te halen. Door opleiding en training aan te bieden laat u als werkgever tevens zien belang te hechten aan een optimale taakuitoefening.

P&O-profit biedt trainingen aan die direct gelinkt zijn aan de primaire P&O-taken die zorgen voor een beter functioneren van uw organisatie. Daarom is het van wezenlijk belang dat uw leidinggevenden zijn toegerust om deze taken goed uit te kunnen voeren. Wij bieden de opleidingen zowel in company als via open inschrijving aan.
Wij zijn daarnaast goed in het ontwikkelen van opleidingen op maat, die een gewenste verandering of ontwikkeling in uw P&O-team of organisatie ondersteunen.

De opleidingen/trainingen die P&O-profit te bieden heeft zijn:
het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken
competentiemanagement en resultaatgericht management
ziekteverzuimbegeleiding
werving en selectie; criteriagericht interviewen.
authentiek leidinggeven